Sunday, December 21, 2014

konvoi berbasikal smkts 2014

Posted by Nurul Hidayah Hashim at 10:48 PM
Reactions: 
0 comment Links to this post
Assalamualaikum..
hai chuolsss semuaaaaaa...
sihat ke idokkkk...
cara tulis macam ramai nawwwww yang membacanya..
hahahahah

ok back to the story.. pehh tajukk skema sangat khennn... nak wat camno.. 
kawan dengan cikgu bm jd camnilaaaaa ayat kne ikut laras bhasa yg betul..
 kpd awak : mohon terasa.. hahahahaha

oke nak cerita masa praktikal aritu, sempena bulan kemerdekaan plus sambutan jubli emas sekolah, pihak kelab basikal sekolah ada buat aktivit konvoi berbasikal selama dua hari.. start from 16-17 sept 2014.. masa mula-mula dapat tarikh tu, pehhhh pehhh cuti sekolahh kot.. baru nak merasa aman dan tenteram masa cuti.. ciskek betull.. tapi nak buat cmno.. redhooooo je la.. lagipun macam syok je kan.. 

ohhh ya konvoi ni dari Rengit - Ayer Hitam - Rengit... total perjalanan 94km kot.. ntahlah aku tak ingat...
ok before start konvoi tu, haruslah ada sesi latihan kan.. tak kan la nak main terjah je basikal.. kan krem sape susah... ahkakkkkkk jugakkk yg susah.. maklumlah kan ajk logistik dan kecemasan.. kecemasan la sangat... hahahahahahahah.. masa latihan aku dapat pergi yang ke Punggur dgn Tampok je.. yang lain aku tak pergi sebab aku kena hantar adik aku balik uitm kt k.pilah pastu pergi kl... pastu tak ingat.. hahahahha..

cerita pasal basikal ni.. hhmmm banyakk sangattttttttt kenangannnn.. kenangan manis yang memang tak akan lupa sampai bila-bila.. sebab basikal la aku kenal secara close dengan someone.. bila difikir balik.. macam tak percaya je.. tapi itulah kenyataannya.. harussss percayaaaa... percayallahhhhhhhhhh.... nant ada waktu aku akan cerita sapa someone tu.. 

ok cerita masa hari kejadian.. konvoi start pukul 9 kot.. tapi by 8 dah kena kumpul... aku haruslah datang awal.. maklumlahhhhh latihan 2 kali tak pergi.. tunjuk sikit muka baik.. hahahahaha...
pukul 9 gerak and pukul 2 da sampai tropical village ayer hitam tu.. petang tu aku dengan kak zalina kena hantar baju dekat rumah kak zawa.. patutnya pergi 2 orang je,,, ehh lepas tu ada 3 aliennn nak ikut,.. hahahahaha...
jadi pergi berlima laaaa petang tu... dah kalau berlima haruslahhh niat nk mengulorr tu ada.. hahaha.. lagipun pergi cari barang untuk bbq malam tu sekali...

kejadian malam ada buat bbq dengan aktiviti sikit,.. malam tu pun tido awal sebab letih kann.. esok by 8 da gerak kot.. adehhh tak ingat laaa.. hhhmm. pagi tu sarapan light2 je sebab sarapan berat kat rumah kak zawa.. dalam pukul 2 kot da selamat sampai sekolah.. ok aku da penat menaip.. dekat hp berderu-deru watsap masukk.. sory lambat balas... hahahahaha tu ponn nk ceritooo..
 da jummm layan gamba...



sesi latihan basikal... tulisan dia.. rindu... hmmmmm
sengettt...
































































 

its all about me Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting