Monday, June 30, 2014

bestfriend tunang~

Posted by Nurul Hidayah Hashim at 7:11 PM
Reactions: 
0 comment Links to this post
assalamualaikum holla holli cikepam cikepum...

hai uolss sihat ke idok? lame da tak tulis kt sni kannn... actually entry ni ada dlm draft aku.. tp tak sempat nk siapkan.. jadi marilah ak siapkan sementara tgh ada waktu ni.. ekekkeke.. oklah nk carita masa hari raya cina aritu my bestfriend tunang, mas.. mas ni kirenya bestfriend ak time kt sekolah dulu la.. actually ktaorg dulu berempat kawan rapat... hanin, amilin, mas dengan aku.. kalau time kt sekolah kiranya aku duduk sebelah mas.. hanin pulak duduk sebelah amilin.. ktaorang start rapat since form 4.. sbb mase form 1 smpai form 3 ktaorg lain kelas.. smpailah ktaorg da abis spm masing2 membawa diri.. ayat tak leh blah.. hahaha.. aku dngan hanin masuk form 6 while amilin pulak smbung politeknik.. mas pulak bekerja.. now masing2 da besar dah jarang berjumpa... even raya pun.. yela msing2 sibuk kan.. now mas da jd tunangan orang... aku? ntahlah ble agaknya.. hahahha...

so mas tunang masa hari raya cina aritu tp aku dtg lmbt.. mklumlah aku rush dri kl that time... lepastu korg taw la.. time cuti klu highway tak jem mmg tak sohhhhhhh... ak dtg jgak la mjlis tu even da lmbt.. muahahaha... ak smpai lepas asar. majlis da abis.. tp pedulik hape.. hahahah... . lepas mkn smua ktaorg amik gmbar kenang-kenangan.. maklumlah pasni ble lg nak jumpe.. msg2 busy pasni.. huhuuh... so jum lyn gambau..









weeding ceremony bradeeeer.. (part 1)

Posted by Nurul Hidayah Hashim at 6:48 PM
Reactions: 
0 comment Links to this post
assalamualaikum..

hyeee uolssss.. wah wah dah bersarang blog iolssss... kemahin 6 bulan tak hapdet.. hukhuk...

oklah hari ni rase mcm nak hupdate ape yg berlaku dlm hidup iolss dlm masa 6 bulan tersebut... ok fyi uollss bln 3 aritu abg aku dah selamat berkahwin dengan wanita pilihan hati... ewaaaaahhhhhh... suka pulak iolss.. bkn hape.. lpas ni turn iolsss pulak.. hahahha.. bila tu.. tak taw laaa.. berangan je dulu.. muahahhaha... jeng jeng jeng...

disebabkan cerita dah lama jd ak tak ingat tarikh abg aku kahwin.. yg ak taw masa cuti sekolah bulan 3 aritu.. eh btw, abg ak kahwin dengan orang pahang.. orang felda jengka.. jd merasalah aku pergi pahang kali kedua lepas abg sepupu ak kahwin taun lepas pun dengan org pahang jgak.. dipendekkan cerita, disebabkan that time ak kat upsi, jadi ak pergi jengka saing akak aku dgn abg ipar dari bkit beruntung.. family ak pulak gerak dari johor.. kenduri ari ahad tak silap ak.. kitaorang gerak ke jengka sabtu tgahari.. esoknya lepas kenduri terus aku balik.. akak ak terus anta aku balik upsi sbb on monday ak ada kelas.. tak kan nak ponteng kelas pulak kennnnnn.... oklah lets pict talk..

















 

its all about me Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting