Friday, November 15, 2013

weeding cousin belah lelaki.. (Kompleks Sukan Bandar Tun Razak)

Posted by Nurul Hidayah Hashim at 12:59 AM
Reactions: 
0 comment Links to this post
assalamualaikum..
before ni aku cerita weeding part yang kat pahang kan..
yang tu belah perempuan..
yang ni belah lelaki pulak..
majlis diadakan 9hb November aritu.. 
oh ye btw, cousin aku penganti lelaki ni eik... hihi..
oklah malas nak cerita panjang-panjang.. tengok gamba je la eik.. ;)





































Thursday, November 14, 2013

weeding cousins (Pahang)

Posted by Nurul Hidayah Hashim at 4:47 PM
Reactions: 
0 comment Links to this post
assalamualaikum..

haiii uolssssss... last post aritu aku ada cakap kan yang aku pergi kenduri kahwin sepupu aku kat pahang. meh sini aku nak cerita.. kang kalau tak berzaman ku tak cerita. aku balik Rawang hari jumaat pagi sebab malam tu lepas akak aku balik kerja, cadangan nak terus gerak.. so pagi-pagi lagi aku da tercongok kat rawang nasib baik abang aku amik..

sampai-sampai rumah kakak, aku terus kemas-kemas beg semua.. lepas tu lepak kejap sementara tunggu akak aku balik. so, dipendekkan cerita pukul 8 malam jugak la gerak.. naik Genting Sempah lagi dekat.. dalam pukul 8.30 malam, kakak aku kol cousin ku diorang cakap baru gerak dari Cheras. then sementara nak menunggu tu, kitaorang melantak dulu kat restoran kat Batang Kali.. time tengah syok makan, hujan lebat selebatnya.. risau jugak time tu nak naik Genting sebab ujann kenn.. tapi takpe.. jiwa kitaorang kental.. kahkahkah.. then dalam pukul 9.30 kitaorang sampai plaza tol pantai timur tu, then tak lama lepas tu cousin aku sampai.. kitaorang 2 kereta je sebab yang lain dah gerak petang tu..

ni first time aku pergi Pahang lalu highaway sinun.. sebab before ni kalau pergi pun lalu segamat Johor tu.. so peghakkk sikit la.. hahaha... sampai pekan pukul 1 pagi.. jauh gila kot.. dah ku rasa macam balik Johor je.. ngehngehngeh.. sampai-sampai makcik aku suruh makan dulu then baru tido.. 

so keesokkannya bangun lambat jugak.. bantai tido macam tak pernah tido.. kahkah... bangun-bangun tunggu sarapan dari abg Alip.. lepas sarapan siap-siap then terus gerak pergi rumah pengantin..

kat sana lebih kurang 4 jam then terus balik homestay.. lupa nak cakap kitaorang stay kat homestay.. besar homestay tu.. lepastu semua aircond.. selesa la.. cuma bilik mandi failed! sebab tekanan air rendah time tu.. 

petang tu jalan-jalan jap kat area Pekan nun.. niat dihati nak pergi teluk cempedak.. tapi tak sempat.. takpelah lain kali.. balik tu terus siap-siap packing baju sebab nak balik malam tu.. lepas isyak kitaorang gerak balik.. masa balik konvoi 5 kereta. sebab petang tu 4 kereta dah balik dulu dah.. so masa tu sampai rumah pukul 2 lebih.. sampai terus tido.. esoknya aku balik tanjung Malim.. huhu..

ok jum tengok gamba..























 

its all about me Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting