Wednesday, October 30, 2013

cerita sekaligus..

Posted by Nurul Hidayah Hashim at 8:10 PM
Reactions: 
0 comment Links to this post
assalamualaikum

hai uolssss.. da lama kan aku tak update ape-ape kat blog ni.. bukan apa... sejak da masuk sem ni, amboi kemain taw asgment bertimbun-timbun.. masing-masing tak nak kalah... dah la kene hantar dalam masa terdekat... sedih rasa hati ni... T______T

oklah nak cerita sikit ni pasal life kat UPSI ni.. bulan sept aritu naik, n now da nak abis okt kan.. baru aku ada masa nak update.. maklumlah kan dah jadi senioritaaa so keja makin bertimbun laaaa kennn... life kat sini ok je.. eh lupa nak bgtaw, aritu aku dengan a few members eksiden masa ontheway pegi arkib.. kitaorang eksiden kat jalan duta nun..  nasib baik evrythg went well.. kereta jela masuk workshop till now.

apa lagi eik yang terjadi.. jap aku fikir... haaaaaa last week aku baru balik dari Pahang.. pergi kenduri kahwin my cousin.. cousin rapat.. kalau tak rapat memang ku tak kuasa nak pergi.. jauh baq angg.... huhu...
then, malam tadi pulak daftar kursus semester 6. cepat pulak aku rasa dah nak semester 6...

oklah nanti aku cerita lagi.. dengan gamba sekali aku letak... law rajin la... hihihihii
bye!
esso esso
 

its all about me Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting