Saturday, January 2, 2016

cerita 2015

Posted by Nurul Hidayah Hashim at 9:47 AM
Reactions: 

 Assalamualaikum uolsss..
huiii lamee dah tak update hape2 kat blog ni kan.. 
almaklumlah penyakit m makin menjadi-jadi lately ni.. haha..
so sekarang dah masuk tahun 2016.. dah 2 hari kita meninggalkan tahun 2015.. azam 2015 korang tercapai takkk????

bagi aku tahun 2015 banyak meninggalkan kenangan suka duka.. tapi yang paling banyak konfirm laaaaaa yang suka.. hehe..
alhamdulillah azam 2015 dah tercapai, iaitu dapat konvo dengan jayanya dan yang paling penting sekali aku dah dapat suami.. oh yeahhh... hahaha.. oerr naw macam kau sorang je yang dapat kahwin.. hahahaha...  pedulik hape janji azam 2015 aku dah tercapai alhamdulillah syukur nikmat Allah...
banyak yang terjadi sepanjang tahun lepas.. mehh aku cerita satu-satu...


pada 12.12.2015 alhamdulillah selamat dah majlis resepsi kat rumah aku secara sederhana je.. yelah membazir kan amalan syaitooooonnn ni rajimmm... hahaha..  lagipun aku kan dah nikah masa bulan 7 aritu.. jadi yang ni buat syarat je lorrr.. majlisnya bln 12.. so da selamat laaa naik pelamin aku dengan suami aku..legaa rasenya.. 

so disebabkan aku tak upload gamba kat fb jadi aku upload la kat blog ni secara ekslusif.. eklusif la sangat.. hakkk tuihhh.. hahahaha...



tengkolok senget ye bang... hahaha...



geng-geng overshadow.. hahaha


bang napa tak letak bantal kt atas tangan.. ingat sembang kedai kopi ke... nape iols sorang je yang letak.. nampak sangat iolss gejoloh... sobsss..


gambar dengan family belah aku..


gambar dengan family belah suami aku...


cover peyutt sikit tu bang.. hahahaha


yang ni pulak majlis belah suami aku kat parit kemang senggarang..


dah tu je gambar masa majlis.. tak leh share bebanyakk dengan korang.. hehehe... lepas majlis je aku terus pergi tg malim sebab aritu masa konvo aku tak amik transkrip semua.. so ni baru nak pergi amik.. sehari sebelum pergi tu suami aku ajak pergi penang saje jalan-jalan sebelum naik sekolah.. katenya nk rehatkan minda.. aku iyakan aje.. jadi ni lah honeymoon kedua sebelum baby keluar.. hehe... masa hari yang patutnya kitaorang balik tu suami aku ajak pergi Hatyai Thailand.. dia kan suka buat kerja gila.. hahaha.. lagipun memang aku sentiasa bawak pasport pergi mana-mana.. memang sentiasa ad dalam beg jadi ape lagi.. aku on je... so kitaorang pergi hatyai balik hari je..

Johor -----> Tg Malim ------> Penang ------>  Bukit Kayu Hitam ------> Hatyai





lepas seminggu balik, family belah suami aku pulak konvoi road to utara...
puas berjalan aku cuti ni.. hahaha.. ni dah naik sekolah duduk diam-diam kat rumah.. kehkeh

Kuala Selangor ----> Teluk Intan ------> Batu Gajah -----> Ipoh ----> Kuala Kangsar ----->  Penang

                                     


last but not least... tahun 2015 ni jugak.. alhamdulillah aku disahkan pregnant.. alhamdulillah syukur nikmat Allah.. so sekarang menanti orang baru datang dalam keluarga.. mudah-mudahan semua selamat... aaaminnn..


                                                           


                                             

0 comment on "cerita 2015"

 

its all about me Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting